Tvorba cien v obchode - Lipianska, Júlia
Faktory určujúce cenu tovaru. Cena ako kritérium výberu. Tvorba cien v obchodných firmách. Obchodné rozpätie, marža, netto a brutto cena. Výška obchodnej marže.