Otvorenie účtu v brokerskej spoločnosti a obchodovanie cezeň je efektívnejšie - Masár, Dušan
Využitie brokerskej spoločnosti pre obchodovanie na svetových komoditných burzách. Dva typy brokerských firiem. Pravidlá a bezpečnostné opatrenia pri obchodovaní na komoditných burzách prostredníctvom brokerských firiem.