Čína šesťnásobne zvýšila hospodársky potenciál výsledky hospodárskeho a sociálneho rozvoja Čínskej ľudovej republiky v období 1979 - 1998 - Lipták, Július
Priaznivý vývoj hospodárskeho rozvoja Číny za posledných 20 rokov. Uplatňovanie a výsledky poľnohospodárskych reforiem. Rozvoj vidieckeho priemyslu. Vlastnícka diverzifikácia čínskych priemyselných podnikov. Vývoj zahraničného obchodu a rast HDP od roku 1979. Perspektívy rozvoja Číny na roky 2001-2010.