Zákon o sociálnom fonde - Vladárová, Marta
Úplné znenie zákona č. 152/1994 Z.z. o sociálnom fonde a o zmene a doplnení zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení zákona č. 280/1995 Z.z. a zákona č. 375/1996 Z.z., s komentárom a praktickými príkladmi.