Aktívne v boji proti stresu a psychickej záťaži - Szarková, Miroslava, 1951-
Aspekty stresu a psychickej záťaže manažérov. Analýza a skúmanie príčin stresu na pracovisku. Skúmanie prejavov stresu a psychickej záťaže v konkrétnych situáciách pracovného procesu. Zvládnutie stresu a psychickej záťaže.