Podniková kultúra z pohľadu riadenia ľudských zdrojov - Kachaňáková, Anna
Vzťah podnikovej kultúry a riadenia ľudských zdrojov. Získavanie a výber pracovníkov. Adaptácia, vzdelávanie a rozvoj pracovníkov. Riadenie kariéry a motivácia pracovníkov. Hodnotenie a odmeňovanie pracovníkov.