Zmeny v APR SR - Kapšová, Renata
Transformácia subjektu Asociácie public relations (APR SR). O príčinách transformácie asociácie a jej ďalšom smerovaní hovorí riaditeľka PR agentúry Interel Michaela Benedigová.