Internetová reklama a etika
Otázky pravidiel reklamy a dodržiavanie etiky na internete. Európska aliancia samoregulačných orgánov (European Advertising Standards Alliance - EASA). Hlavné ciele rozvoja samoregulácie internetovej reklamy podľa EASA. Fungovanie samoregulačného systému.