Porovnávacia reklama - Vozár, Jozef
Porovnávacia reklama je predmetom diskusií v zahraničí. Nejednotnosť právnych úprav v rámci členských krajín EÚ. Druhy porovnávacej reklamy. Najčastejšie používané reklamné slogany zamerané na súťažiteľov. Podmienky porovnávacej reklamy. Porovnávanie ako pomoc spotrebiteľom pri výbere výrobku či služby. Smernica 97/55 EEC, ktorá určuje podmienky pre vykonávanie porovnávacej reklamy.