Cirkev: reklama áno, ale ... - Serdelová, Barbora
Pohľad cirkvi na médiá a reklamu. Reklama v očiach cirkvi. Prínosy a škody spôsobené reklamou v Posolstve pre Svetový deň komunikácie 1977 pápeža Pavla VI. Morálne a náboženské škody.