Alternatív je stále viac I. - Batíková, Nataša
Rozmanitosť alternatívnych nosičov, ktoré ponúka vonkajšia reklama. Podiel vonkajšej reklamy na mediálnom mixe. Uvádzanie rôznych typov reklamných médií na Slovensku. Vitríny, okrúhle plagátové stĺpy, lavičky, stojany, zástavky MHD a iné nosiče reklamy, ktoré pútajú spotrebiteľa. Prehľad firiem, nosičov, cenník, prenájom, benefity nosiča.