Koncentrácia médií aktuálna aj u nás
Problematika v oblasti tvorby legislatívnych opatrení a monitoringu koncentrácie a transparentnosti médií. Monitoring vlastníctva médií na Slovensku. Protimonopolný úrad skúma súlad v segmente elektronických a tlačových médií s ustanoveniami zákona o ochrane hospodárskej súťaže. Aktivity spoločnosti Horizont Slovakia, o.c.p., a.s. v oblasti skúmania trhového postavenia subjektu na mediálnom trhu.