Boj o Novu - Mazág, Martin
Majetkový spor o TV Novu. Ovplyvnenie reklamného trhu a mediálneho trhu v ČR. Spor Českej nezávislej televíznej spoločnosti (ČNTS), americkej spoločnosti CME a PR agentúrou CET 21.