Telemarketingové a internetové podvody - Tomášek, František
Nárast podvodov realizovaných telemarketingovou technikou. Telefonické kontaktovanie klientov spoločnosťami, ktoré ponúkajú rôzne služby - ide len o vylákanie peňazí od zákazníkov. Elektronické podvody na internete. Konferencie o podvodoch.