Pracovný čas v krajinách Európskej únie a v SR - Prušová, Anna
História legislatívneho vymedzenia pracovného času. Modely organizácie pracovného času. Flexibilita dĺžky pracovného času. Organizácia pracovného času v SR. Porovnanie SR s krajinami Európskej únie.