Nečakaný záujem investorov o Priemyselnú banku - Kovalčík, Ján
Rozhodujúci balík akcií Priemyselnej banky (PB), a.s. Košice získali v septembri 1999 súkromné spoločnosti. O rozhodujúci vplyv v PB tak prišli štátom ovládané spoločnosti. Najväčší akcionári PB, dočasní akcionári, zahraniční investori. Perspektíva PB.