Zdravotníctvo je v permanentnom konflikte s ekonomikou - Krištofičová, Dagmar
Súvislosti a vzťahy medzi dostupnosťou, kvalitou a cenou zdravotnej starostlivosti. Výdavky na zdravotníctvo v roku 1999. Prospektívne rozpočty ako predpoklad šetrenia. Kontinuálny nárast nákladov na lieky. Priemerné náklady Všeobecnej zdravotnej poisťovne na lieky.