Vyššie investície, nižšia produktivita porovnanie ekonomických aktivít v EÚ, USA a Japonsku - Papaj, Karol
Významná úloha sektora trhových služieb v ekonomikách EÚ, USA a Japonska. Ďalšie kľúčové poznatky zo správy Eurostatu ohľadne ekonomík týchto troch krajín: produktivita práce, miera investícií, pridaná hodnota, priemysel atď.