Je manažérsky informačný systém (MIS) skutočnou výzvou pre vedenie slovenských spoločností?
Prínosy manažérskeho informačného systému (ďalej len MIS) pre firmy. Požiadavky na manažment podniku - kritické faktory pri zavádzaní MIS. Zber a usporiadanie údajov pomocou Data Warehouse. Zavedenie MIS a kultúrna zmena v podniku.