Značková politika vývozní firmy tvorba, užití a funkce značky, ochranná známka, označení původu - Štěrbová, Ludmila
Právna ochrana značky. Registrácia ochrannej známky v ČR a v zahraničí. Tretia etapa značkovej politiky: likvidácia a prevod značky. Označenie pôvodu produktov.