Obchodní cesty: Belgie - Jodas, Tomáš
Základné demografické údaje Belgicka. Členstvo Belgicka v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, špecifiká obchodného jednania, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do Belgicka.