MMF: Svetová ekonomika na vzostupe, najväčším rizikom americká konjunktúra - Janoška, Juraj
Vývoj svetovej ekonomiky podľa Svetového ekonomického výhľadu (World Economic Outlook - WEO). Medzinárodný menový fond (MMF) prognózuje expanziu globálnej ekonomiky v r. 1999. Prognózy vývoja priemyselných krajín, tranzitívnych ekonomík a rozvojových krajín.