Fond národného majetku SR zápasí s nedostatkom likvidity - Medžová, Andrea
Deficit rozpočtu Fondu národného majetku (FNM) SR za prvý polrok r. 1999. Nepriaznivé vplyvy na likviditu FNM SR. Zabezpečenie zdrojov pre fond, potreba získania cudzích zdrojov na dlhšie obdobie. Majetok a iné zdroje príjmov. Majoritné účasti vo vlastníctve FNM SR. Akcie za dlhopisy.