Ako účtovať skladiskové a tovarové záložné listy - Cenigová, Anna
Základné podmienky vydávania skladiskového záložného listu a tovarového záložného listu. Podmienky prevádzkovania verejných skladov a z toho vyplývajúce povinnosti, obmedzenia a práva skladovateľa a ukladateľa tovaru. Postup účtovania skladiskového záložného listu (SZL). Postup účtovania tovarového skladiskového listu (TZL).