Cash flow po novom II. - Kalafutová, Ľudmila
Zostavovanie výkazu cash flow, niektoré problémy, zásady, postupy. Štruktúra prehľadu peňažných tokov. Špecifické a alternatívne vykazované položky. Zásada podvojnosti pri prehľade cash flow. Účtovné operácie zvyšujúce alebo znižujúce stav peňazí. Účtovné operácie vplývajúce na zmenu zisku bez vplyvu na zmenu peňazí. Operácie vplývajúce na zisk, peniaze a v prípade cash flow stanovené ako špecifické.