Podnik jako předmět právních dispozic - Eliáš, Karel
Šesť úvodných poznámok k pojmovému vymedzeniu podniku. Objasnenie niektorých komplikácií spojených s inštitucionálnym poňatím podniku. Podnik ako predmet vlastníctva. Podnik ako záloha. Predaj podniku. Odcudzenie podniku vkladom. Iné zmluvné dispozície s podnikom. Podnik ako predmet dedičstva. Podnik ako súčasť konkurznej podstaty. Exekučný predaj podniku.