Daňové aspekty činnosti a odmeňovania správcov konkurznej podstaty - Fehér, Július
Poukázanie na niektoré neúplne zodpovedané otázky z oblasti zdaňovania príjmov a činnosti správcov konkurzných podstát a tým iniciovať usmernenie činnosti daňových orgánov, prípadne prispieť k navrhovaniu legislatívnych zmien. Daňové dôsledky novelizácie z hľadiska dane z príjmov fyzických osôb. Daňové dôsledky novelizácie z hľadiska DPH.