Hrozba bankrotu vo VSŽ stále nie je zažehnaná - Beer, Gabriel
Voľba novej dozornej rady a potvrdenie doterajšieho predstavenstva vo funkcii VSŽ na poslednom valnom zhromaždení. Zlepšovanie výsledkov VSŽ oproti r. 1998. Súčasné ceny hutníckych výrobkov. Rozloženie pomeru síl vo VSŽ. Zmeny stanov. Stratégia rozvoja VSŽ.