Novela zákona o bankách posilňuje právomoci bankového dohľadu - Medžová, Andrea
Novela zákona o bankách schválená Národnou radou SR. Novela zákona posilňuje právomoci bankového dohľadu. Potreba súhlasu NBS pre určité operácie bánk. NBS môže sama zvolať mimoriadne valné zhromaždenie komerčnej banky. Právomoci centrálnej banky vo vzťahu k akcionárom banky. Zúženie priestoru pôsobnosti nebankových spoločností. Viac transparentnosti v činnosti bánk.