Doplnkové dôchodkové poistenie - Rievajová, Eva
Definícia sociálneho zabezpečenia na Slovensku. Vplyv starnutia populácie na dôchodkové systémy. Hľadanie riešení solventnosti dôchodkových systémov. Charakteristické črty doplnkového dôchodkového poistenia. Základné výhody doplnkového dôchodkového poistenia v SR.