Pracovná zmluva a jej náležitosti - Lošonský, Ivan
Proces uzatvárania pracovnej zmluvy podľa par. 244 Zákonníka práce. Povinnosti zamestnávateľa pred uzavretím pracovnej zmluvy. Ďalšie podmienky dojednané v pracovnej zmluve. Vzorová pracovná zmluva.