Dôležitosť rozvoja tretieho sektora na Slovensku stále rastie - Beličková, Kornélia, 1966-
Zhodnotenie postavenia a vybrané ekonomicko-finančné problémy tretieho sektora na Slovensku. Typy organizácií tretieho sektora na Slovensku. Problematika zdrojov financovania organizácií tretieho sektora na Slovensku. Aktuálne otázky spojené s daňovou politikou organizácií tretieho sektora.