Zníženia základného imania akciovej spoločnosti - Fekete, Imrich
Efektívne a nominálne zníženie základného imania. Právny rámec znižovania základného imania. Spôsob oceňovania hodnoty akcií. Zníženia základného imania z hľadiska daní z príjmov. Nákup vlastných akcií akciovou spoločnosťou.