Zdaňovanie osobných spoločností - Luknárová - Kutišová, Dalila
Základné princípy verejnej osobnej spoločnosti. Základné princípy komanditnej spoločnosti. Účtovníctvo a dane v osobných spoločnostiach. Delenie zisku. Zdaňovanie spoločníkov osobných spoločností. Odmeny spoločníkov. Vklady spoločníkov.