Daňové raje - Gibraltár a Jersey - Burák, Emil
Medzi najdôležitejšie európske daňové raje patria aj Gibraltár a hlavný z Normanských ostrovov - ostrov Jersey. Charakteristika týchto teritórií v oblasti daňového zvýhodnenia.