Právne rámce štrajku - Vladárová, Marta
Právne úpravy štrajku. Ústaný rámec štrajku. Úprava štrajku podľa zákona o kolektívnom vyjednávaní. Výstražné štrajky a pracovná pohotovosť. Výluka ako opak štrajku. Prehľad o štrajkoch v národnom hospodárstve SR od r. 1991.