Leasing a daňové odpisovanie - Fekete, Imrich
Odpisovanie majetku prenajímateľom počas trvania nájomného vzťahu. Podstata leasingovej metódy odpisovania. Podmienky leasingového spôsobu odpisovania u prenajímateľa. Odpisovanie majetku nájomcom počas trvania nájomného vzťahu. Prevod prenajatej veci po skončení finančného prenájmu do vlastníctva nájomcu a jeho odpisovanie.