Niektoré formy daňových únikov - Jánoš, Daniel
Základné členenie daňových únikov. Formy daňových únikov na dani z príjmov. Krátenie položiek zvyšujúcich základ dane. Navyšovanie položiek znižujúcich základ dane. Účtovné chyby a delikty.