Klamlivá reklama a jej formy - Vozár, Jozef
Reklama plní dve základné úlohy: presviedčaciu a informatívnu. Ak má plniť tieto dve základné funkcie nesmie byť predovšetkým klamlivá. Skutková podstata klamlivej reklamy. Formy klamlivej reklamy. Ochranu pred klamlivou reklamou poskytuje Obchodný zákonník, par. 45.