Dôležitosť rozvoja tretieho sektora na Slovensku stále rastie - Beličková, Kornélia, 1966-
Ekonomická podstata verejného, súkromného a tretieho sektora. Tretí sektor s dobrovoľníckym, verejnoprospešným charakterom. Všeobecná charakteristika tretieho sektora.