Euro vstalo z mrtvých - Slováčková, Petra
Vývoj eura od januára 1999. Nepriaznivý hospodársky vývoj krajín Európskej únie a jeho dopad na euro. Rozdiely v ekonomickom vývoji medzi EÚ a USA. Prognózy vývoja eura.