Trend Top 1999 v priemysle
Mimoriadna sekcia Trendu. Priemysel v Slovenskej republike. Strojársky priemysel. Elektrotechnický priemysel. Energetika. Ťažobný priemysel. Hutníctvo. Chemický a farmaceutický priemysel. Stavebníctvo. Drevospracujúci priemysel. Polygrafický priemysel. Spotrebný priemysel. Sklársky priemysel. Potravinársky priemysel.