Automobil - podnikanie a daň - Mäsiarová, Terézia
Používanie motorového vozidla z hľadiska dane z príjmu. Cestná daň. Odpisovanie a finančný prenájom. Nákup osobného automobilu a odpočet dane z pridanej hodnoty.