Svetová konferencia o vysokoškolskom vzdelávaní
Znenie Svetovej deklarácie o vysokoškolskom vzdelávaní v 21. storočí: Vízie a aktivity, ktorá bola prijatá na Svetovej konferencii o vysokoškolskom vzdelávaní Organizácie Spojených národov pre výchovu, vedu a kultúru v Paríži, 5.-9. okt. 1998.