Súčasné trendy zisťovania a hodnotenia kvality vzdelávania vo vysokoškolských inštitúciách - Kalužný, Ján
Riadenie kvality vzdelávania vo vysokoškolských inštitúciách. Postup posudzovania kvality. Zisťovanie a hodnotenie kvality vo vybraných krajinách Európskej únie a v USA: Dánsko, Francúzsko, Holandsko, Nemecko, Veľká Británia, USA.