Osobitosti pedagogického procesu a jeho nedostatky v procese transformácie vysokoškolského vzdelávania - Golian, Jozef
Zmeny v pedagogickom procese na Slovensku od r. 1990. Vedeckovýskumná činnosť v období transformácie vysokoškolského vzdelávania.