Nezamestnanosť prekonala v lete všetky doterajšie rekordy - Medžová, Andrea
Miera nezamestnanosti v lete 1999 podľa údajov Národného úradu práce (NÚP). Rast miery nezamestnanosti. Nezamestnanosť prekonala v lete pol miliónovú hranicu. Porovnanie s Českom a krajinami EÚ. Nezamestnanosť v regiónoch Slovenska. Rast počtu dlhodobo nezamestnaných.