Podnik v době deflace
Deflácia ako obdobie, kedy priemerná miera inflácie je veľmi blízka nule. Odvetvia, ktoré sa najviac obávajú poklesu cien. Spôsoby ochrany podnikov proti poklesu cien. Praktické príklady.