Co znamená TPM - Vyjídaček, Zdeňek
TPM (Total Productive Manufakturing) ako nepretržitý a neustále sa vyvíjajúci proces, ktorý sa začína zmenou doterajšieho pohľadu na spoluprácu úseku, výroby, údržby a ďalších útvarov (logistika, príprava výroby, technológia) podieľajúcich sa na bezchybnom priebehu výrobného procesu. Stratégia a východiská TPM. Realizácia metódy TPM.