Sieťové organizačné štruktúry - Thomasová, Elena
Vymedzenie pojmov sieť, sieťové dohody, sieťová štruktúra. Výhody a nevýhody sieťovej organizačnej štruktúry. Príklady sieťovej organizácie. Sieťová štruktúra zložená z Améb. Sieťové štruktúry na Slovensku.